Post by lilenremarxfer on Mar 15, 2022 1:44:08 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Flip Diving ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Flip Diving IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodai neriboti pinigai ▞▞▞
▞▞▞ Flip Diving 2022 version ▞▞▞
Geras ipatingai kai nera ka veikti
Žaidimas yra šaunus, bet narai varto labai lėtai. Taigi, kaip pradedančiajam, jums gali nepatikti žaidimas, kol jo nepraleisite, tada grįšite į žaidimą ir žaisite jį. Bet jums jis gali patikti palaipsniui.
Flip Diving ስፖርት nub
Taip pat geriausias žaidimas, jo apversimai yra patys geriausi, o jo grafika labai graži, o sužaidus šį žaidimą aš labai noriu jį žaisti 😍😍😘😘😘
Gerai, žaidimas, bet paskutinis atnaujinimas pateko į reklamų seriją ir beveik nebuvo žaidimo laiko.
Aš niekada nežaidžiau šio žaidimo, bet man niekada nesiunčia pinigų, kad galėčiau nusipirkti duomenų, kuriuos galėčiau atsisiųsti
Ištaisykite klaidas, bet žaidimas yra nuostabus
Man patinka žaidimas, bet jis gali būti labai varginantis, nes grąžina jus į pradžią, jei neapverčiate teisingai.
Puikus žaidimas tik laiko žudikas.
Ez
Nors.....Žaidimas yra puikus.....Tačiau yra problema, kad sukimosi rato kaina didėja kiekvieną kartą, kai jį sukame.....Nėra fiksuotos vertės.....Pataisykite ją !!! ☝️☹️👈
Siuskitės ziaurei juokingas geimas!
Taip nuobodu, aš noriu neriboto laiko žaisti su 2 žaidėjais, sakoma, kad neturite laiko žaisti 2 žaidėjais, o kai paspaudžiu išplėsti, pasirodo "vaizdo įrašai negali būti rodomi Bandykite dar kartą vėliau" ir vėliau sako tą patį!!! Padaryk 2 žaidėjus neribotą laiką ir duosiu tau 5 žvaigždutes!😒😒
Siaubingas pilvo ir apsivertimo atgal aptikimas Aš nusileisiu į vandenį galva tiesiai aukštyn ir žemyn, o pilvas nukris
Man labai patiko šis žaidimas
Man tai patinka, bet 2 grotuvas neveikia, aš nežinau, ką padariau, bet jis neveikia, kol neatrakinu viso veikėjo
Tikrai geras, bet kelias į daugybę skelbimų, kai pasieksite toli
Šis žaidimas tikrai geras 👍, bet šiame žaidime reikia pridėti naujos vietos, naujų personažų ir naujų nardymo judesių nuo manęs ⭐⭐⭐⭐
neatsisiunčiau.Labai nusivyliau.Man prireikė 3 valandų, kol bandžiau toliau, ir visą valandą laukiau, kai bandžiau paskutinį kartą. Laiko švaistymas, NEATSISIŲSTI, JEI NEPATINKA LAUKTI! Atsiprašau už neapykantos komentarą, bet aš tiesiog taip piktas, kad tai buvo 4 valandos ir 34 minutės mano laiko švaistymas!!!! Linkiu, kad galėčiau pažymėti 0 žvaigždučių...Tikiuosi, kad tai buvo naudinga.
Išpradžiu atrodo, bet kad tas žaidimas lievas, kad čia pats geriausias žaidimas kuri tik esu turėje
Tai geras žaidimas kaip ir bet kuris kitas, bet 5 skelbimai, kuriuos reikia praleisti, dieve, tai tu užtvanka
Nepertraukiami papildymai iššoka ir visiškai sugadina žaidimą .... Esu tik dėl papildymų šiuose žaidimuose, bet Wow Overkill Much...... Taip, jūs galite sumokėti, kad pašalintumėte papildymus.... Ei, gaukite tuos pinigus... Tačiau būti tokiam GOBUŠIUI su tiek daug, tai prideda GOBUMUMO OVERKILL
Šiame žaidime aš atrakinau viską, jo super nuostabus šuolis, šuolis, avarija, sukimasis ir nardymas. Neabejotinai priskiriu tai kaip vieną iš tų „liūdnai pagarsėjusių“ žaidimų „Google Play“. Tai taip nuostabu. Laukiu daugiau motionvoltgames atnaujinimų.👍👍👍👍🖒👌 Redaguoti: ačiū, kad klausotės motionvolt
Nenoriu, kad jame būtų tų reklamų, nes žaisdavau, kol dar nebuvo skelbimų, bet vis tiek smagių žaidimų tiesiog išjungi „Wi-Fi“
Nepavyksta prisijungti prie „Facebook“ ryšio. Nuėjus į nustatymus ir naudojant Facebook prisijungimo mygtuką, žaidimas užsidaro pats.Taigi negaliu prisijungti prie savo paskyros, kad gaučiau išsaugotus žaidimo duomenis iš serverio
Viskas baisiai kietas
Kai pirmą kartą žaidžiau žaidimą, maniau, kad apvertimai buvo lėti, bet tada pastebėjau, kad apverčiau lėtai, todėl pašalinau žaidimą 🤐
tai linksma ir kvaila
Card Maker for YugiOh Развлечения thyk
Neįmanoma įveikti! Nors gerai apverčiau, sakoma, kad tai negerai! Labai sunku, taip pat yra skelbimas po kiekvieno nesėkmės, net kartais, kai esu žaidimo viduryje! Jei galite sumažinti skelbimų skaičių ir padaryti jį ne taip sudėtingą, tada iš manęs galite gauti šiek tiek daugiau, apskritai gana padoraus žaidimo.
Per lėtas jis neįsikrauna ir negalėjau apversti
Be daugelio priedų, sunku gauti monetų. Nėra laisvo stiliaus. Žaidimas ne toks puikus
Puikus žaidimas, įvairovė, grafika... bet pasiduodanti „ad-itis“. Kaip ir daugelis kitų gerų žaidimų, šis žaidimas prasidėjo tik nuo skelbimų, kad būtų galima surinkti papildomų ir greičiau gauti taškų. Tada po atnaujinimo programos paleidimo pradžioje pradėjo rodyti privalomus skelbimus. Tada po kito atnaujinimo jis pradėjo rodyti privalomus skelbimus kas du žaidimus. Nėra galimybės įsigyti žaidimo be skelbimų versijos. Po vienerių metų aš pašalinu... bent jau kol kas.
Bloga grafika, o po kurio laiko pasidaro tikrai nuobodu. Pašaliname žaidimą ir daugiau jo nebeleidžiame.
ididnt patinka, tai nėra sth mums naujiena, bet grafika yra gera, o žaidimo eiga taip pat yra gera.
Flip Diving ספורט oykc
Man patiko šis žaidimas, nes jame nenurodyta, kokius triukus turite daryti, galite daryti ką tik norite. Ačiū
Nesamone grynas šūdas!!
Neidomus visai ner ka veikti viskas greitai nuperkama
šis žaidimas visada žaidžiamas vienoje vietoje kasdien, todėl sukurkite šį žaidimą kitoje vietoje ir atnaujinkite jį
blogai
labai gerai, manau, kad tai geras žaidimas, bet taip pat manau, kad jis galėtų būti geresnis vartymui, ir manau, kad bus geriau, jei jie tik palengvins monetų gavimą, o bilietai bus kiekvieną kartą, kai nusileisi kažką panašaus, bet šiuo metu ne, todėl aš tiesiog turėsiu palaukti, jei jie tai padarys, pavyzdžiui, jei jie galėtų ką nors padaryti, jei negali, bet šiuo metu aš negaliu, taigi turėsiu palaukti ir ar jie gali sutvarkyti man bus daug lengviau žaisti ir man tai patinka, kai vartysiu iš Zack fun gam